Volg Wiesje op Facebook!
Volg Wiesje op YouTube!
Volg Wiesje op Twitter!
© 2011<-> 2015 Johnno / Sportvisserij Wiesje
Informeer naar de aantrekkelijke all-in prijs voor een hele dag plezier met afvaart om 08.00 uur en terugkomst om ca. 17.30 uur. Hierin zit gebruik van hengels, onderlijnen, aas en versterking van de inwendige mens inbegrepen. Eigen hengels meenemen is geen enkel probleem, en er is de mogelijkheid de boot in zijn geheel af te huren.

Ook mensen met een beperking bieden wij alle mogelijkheden om een onvergetelijke dag te beleven bij ons aan boord. U kunt ons altijd bellen zodat u uw wensen kenbaar kunt maken hoe u een visdag gestalte wilt geven.

U kunt boeken onder vermelding van uw gegevens: naam, telefoonnummer, aantal personen en de datum, via wiesje@zeelandnet.nl, of bel: 0031 (0)6-54938121 of 0031 (0)6-55556501

Wij varen het hele jaar vanuit Vlissingen voor winter-, voorjaars,- en zomervisserij in de monding  van de Westerschelde.
In de wintermaanden ligt het accent op gul, wijting en schar, in de voorjaars- en zomermaanden vissen we op tong, zowel overdag als 's avonds is mogelijk.

Behalve sportvissen bieden wij ook de mogelijkheid om zeehonden te spotten en/of rondvaarten te organiseren! De details leest u hier.

WIESJE
Sportvisserij
Vlissingen
Vraag hier een boeking aan!
Wiesje NL