Volg Wiesje op Facebook!
Volg Wiesje op YouTube!
Volg Wiesje op Twitter!
© 2011<-> 2015 Johnno / Sportvisserij Wiesje
De stekken van Wiesje
Zuid van de Schoone Waardin ligt de Spijkerplaat in de monding van de Westerschelde; een zandplaat omsloten door de Honte en de Schaar van Spijkerplaat. Zoals gezegd is het vaartje maar kort. Na een half uurtje ligt de boot geankerd en kunnen de hengels uitgegooid worden. Als het tij meezit varen we wat verder de West in naar de Wielingen of de Zwarte Polder. Toch is dit niet altijd nodig.

Heel het winterseizoen wordt er een leuk visje gevangen op de Spijkerplaat. Dat begint in oktober met wijting, platvis en een enkel gulletje, later krijgt de gul de overhand.

Wij geven vangstgaranties!
Als er geen vis aan boord komt, krijg je een tegoedbon voor een keer gratis opstappen. De hoeveelheid is echter onbekend.

Het grote voordeel van de Spijkerplaat is dat je er bijna altijd kunt vissen. Wij hebben erg weinig uitval door slecht weer. Vooral met de in de winter heersende noordenwinden kun je in de luwte bij Vlissingen prima terecht. Als het een beetje gaat met de golfhoogte wordt er ook met NoordWest 5 to 6 gevist. Je staat er van te kijken hoe rustig je dan toch ligt.

Welaan, gij wild gespuis, de zee zal u wel temmen ...


WIESJE
Sportvisserij
Vlissingen
Rede Vlissingen
Wiesje NL